Over ons

Elektrotechniek Terpstra

Maatwerk, hoge kwaliteit, gunstige prijs en snelle levering zijn de sleutelwoorden van onze bedrijfsvoering. Als bedrijf zijn het onze voorwaarden bij de assemblage van schakelpanelen, licht- en niet licht verdelers en bediening- en signaleringspanelen. ETT is licentie-bouwer en assembleert in principe meest voorkomende fabrikaten. De directe manier van werken en de lage overhead van ETT zijn natuurlijk ook van invloed op de prijs van onze producten. Jarenlange verkoopervaring in de branche betekent bovendien dat we een helder overzicht hebben van alle leveringsmogelijkheden en prijzen. Een flexibele, persoonlijke benadering staat bij ETT voorop. Wij hopen dan ook spoedig kennis met u te mogen maken.

Daarnaast configureren en programmeren wij gebouwautomatiseringssystemen o.a. van Duotecno.

Interesse? Bel 0516 513839.


Geschiedenis

Wiebe Terpstra heeft zijn hele leven in de elektrotechniek gewerkt, zowel technisch als commercieel, begonnen als buitendienstmedewerker voor Alfa Laval in binnen- en buitenland, vervolgens voor importeurs o.a.: Eaton, Hager, Weber en Merlin Gerin etc. en de laatste twintig jaar van zijn werkzame leven met een eigen zaak in Oosterwolde, met soms twee, en als het druk was drie, medewerkers. Hij is het soort ondernemer dat onrustig wordt als de telefoon een dag minder vaak over gaat. In 2017 heeft hij zijn bedrijf en kennis overgedragen aan de Silva Groep. Vanuit dezelfde filosofie als Wiebe Terpstra altijd voor ogen heeft gehad is Elektrotechniek Terpstra op de dag van vandaag een dynamisch, bloeiend en groeiend bedrijf.

“Ons voordeel ten opzichte van de concurrentie is, dat wij een compact bedrijf zijn, snel kunnen schakelen en daardoor flexibel zijn. Met betrekking tot levering geldt bij ons: Afspraak is afspraak.”

Bel of mail voor meer informatie

U kunt ons bereiken op 0516 513839.

Contactformulier

Privacyverklaring

Bedieningspaneel
Schakelkast
Zekeringen

Volg ons ook op Facebook